Aarhus-studieboliger.dk

Find studieboliger til leje.

Værelse i Århus C

Modelfoto

14 m2 værelse til leje i 8000 Århus C

Vi fremlejer et 14 kvm værelse med udgang til stor altan på Vesterbro Torv til 4.000 inkl. el, internet, varme og vand.

Indflytning kan ske fra midt februar og kan lejes frem til sommer med mulighed for forlængelse.

Værelset har et rummeligt indbygget skab men er ellers ikke møbleret. Vi kan dog sagtens skaffe en seng + et skrivebord, hvis dette ønskes.

Depositum vil være på ca. 2.000.

Værelset er en del af en 4-værelses lejlighed, som du vil dele med Mads, Mathies og Frederik. Vi går meget op i, at det sociale i lejligheden spiller, så vi håber at finde en, der er klar på at fortælle røverhistorier over en øl i weekenden.

Da vi håber at lære dig at kende til en samtale før eventuel indflytning, får du her kun en ultrakort beskrivelse af os tre:

Mads på 27 er blevet færdiguddannet på økonomistudiet i sommers, hvor han brugte meget af sin tid i økonomis festforening (ØF). Nu arbejder han fuldtid som konsulent i Aarhus.

Mathies på 26 er lige nu midt i eksamensstressen på 1. semester på Computerteknologi. I fritiden er Mathies god til rent faktisk at få brugt sit fitness -abonnement, og du vil i den forbindelse ofte se ham stege kylling i køkkenet.

Frederik på 26 kom hjem fra en fed tur til Syd- og Mellemamerika i sommers, hvor han brugte meget tid på at dykke (og feste). Han har lige færdiggjort sit 7. semester på medicinstudiet.

Fælles for os alle tre er, at vi er fra Sønder...