Aarhus-studieboliger.dk

Find studieboliger til leje.

Værelse i Århus C

9 m2 værelse i Århus C til leje

Værelse i stor, nyrenoveret lejlighed

Værelse til leje fra 25. Marts 2023

Værelse i lys, nyt 90 m² lejlighed på [xxxxx] - Tæt på alt fra AROS til VIA, Hovedbanegård og mange indkøbsmuligheder. Lejlighed er møbleret, med eget opvaskemaskine, vaskemaskine, tørretumbler lys køkken og stue samt stor altan på 5m². Selve værelset er 9m². Huslejen ligger på 4.483DKK+ Aconto ca. 400DKK (EL, vand, varme, Internet) der er ingen forudbetalt leje og depositum svarer kun til to måneders leje. Der er mulighed for at købe møbler i selve værelset til en god pris.

Du kommer til at dele lejlighed med Matúš og Anastasia. Vi er begge to unge fagfolk på hhv. 24 og 25 år. Til hverdag arbejder Ana i en ingeniørvirksomhed og Matus som arkitekt. Vi er imødekommende mennesker som kan godt lide at være socialt, dog respekterer også en lukket dør. Vi søger en til at fremleje værelset i 6 måneder, med mulighed for forlængelse, da vores roomie skal flytte fra os pga. arbejde.

Du studerer eller er fast på arbejde, og har erfaring med at bo alene eller at bo sammen med andre. Vi holder gerne fællesarealer rene. Ellers har vi ikke de store krav til dig. Send gerne PB til os, hvor du fortæller lidt om dig. Efterfølgende kan vi aftale fremvisning eller et møde.